Welkom in onze wereld!

Onze winkels hebben een uniek assortiment dat bestaat uit meer dan 1.000 kwaliteitsproducten, en (bijna) alleen voor in de diepvries.

Welkom in onze wereld!

Onze winkels hebben een uniek assortiment dat bestaat uit meer dan 1.000 kwaliteitsproducten, en (bijna) alleen voor in de diepvries. Met deze diepvriesproducten, ook wel vriesvers genoemd, brengen we het seizoen bij je thuis! Al onze groenten en fruit bijvoorbeeld worden geoogst in het juiste seizoen en ook nog eens in de nabije omgeving!

Om de klant goed door onze winkels en onze grote unieke assortiment te navigeren hebben we 4 werelden gecreëerd.

Herkomst; Puur, vers & duurzaam:

In deze wereld maak je kennis met onze vriesverse groenten & fruit, vis, vlees & brood. Producten die enkele uren na de oogst of productie direct worden ingevroren. De pure smaak van het product blijft hierdoor bestaan net als de versheid. Van diepvriesgroenten kunnen we zelfs zeggen, bevestigd door diverse wetenschappelijke onderzoeken, dat ze gezonder zijn dan verse groenten! De vitamines en mineralen blijven namelijk maximaal aanwezig in deze producten. Zo eet je in de winter Nederlandse boontjes, top van smaak, boordevol vitamines en ook nog eens uit je eigen regio.

En wist je dat verse vis eigenlijk niet bestaat, verse vis is goed ingevroren vis! En ons vlees, dat wordt direct na het versnijden en verpakken snel ingevroren in daarvoor speciaal ontwikkelde invriesruimtes. Binnen enkele uren is alles tot aan de kern ingevroren.

Ons brood daarentegen doet er extra lang over, een bakproces van bijna 30 uur waarna het direct wordt ingevroren.

Dit alles om de kwaliteit, smaak en puurheid van het product te bewaren. Diepvries ook wel genoemd vriesvers, is verser dan vers kunnen we dan met veel trots zeggen!

Gemak; Smaakvol, snel en makkelijk:

In deze wereld vind je ons uitgebreide snack assortiment. Honderden unieke snacks in kleinverpakking maar ook in grootverpakking, voor in de frituur maar ook voor de airfryer, oven of BBQ. Duidelijk gerangschikt op gebruiksmoment en toepassing! En de kwaliteit is op horeca niveau! Je haalt de, gezonde, cafetaria naar je eigen keuken! Beter van kwaliteit maar vooral ook beter voor je portemonnee!

Maar ook andere maaltijden componenten zoals aardappelproducten, pasta’s of rijst, maar vlees en saus componenten vind je in deze wereld. Aangevuld met een rijk assortiment soepen en klant & klaar maaltijden, een ruime keus van zeker 100 verschillende maaltijden. Deze maaltijden, puur van smaak, zijn niet alleen makkelijk om in huis te hebben, ze zijn ook nog eens altijd in de aanbieding, bij aankoop van een veelvoud van 3 maaltijden krijg je altijd korting!

Genieten; Elk moment lekker & speciaal:

Een rijk assortiment gebak en ijsgebak. Maar ook een uniek assortiment ijs.

Handijs om, vooral in de warme periodes, de kinderen, gasten maar ook jezelf mee te verwennen. Maar ook voortreffelijk schepijs in diverse smaken en varianten eventueel gecombineerd met unieke dessert producten.

En naast deze lekker nagerechten vind je in deze wereld ook diverse hapjes voor bij de borrel of een feestje. Van lekker gevulde bitterballen tot vishapjes maar ook mini broodsnacks en mini gebak. Je feest is geslaagd als je bij ons bent geweest!

Actie; Extra voordelig en actueel:

We zijn “veelzijdig lekker” zoals we zeggen en dat vind je niet alleen terug in bovenstaande 3 werelden maar ook in onze 4de wereld!

Iedere 2 weken hebben we wisselende producten in de actie, extra scherp geprijsd of een mooi volume voordeel!

Ook hebben we altijd een assortiment met unieke in-out producten. “Extra scherp geprijsd en speciaal voor u ingekocht”, zeg maar een diepvries outlet! Want we komen veel producten tegen die we extra scherp kunnen inkopen en dit voordeel willen graag aan je doorgeven! Dit assortiment is wisselend van samenstelling en altijd spotgoedkoop. Sterker nog gegarandeerd nergens goedkoper! Cool en clever zeggen we dan ook regelmatig.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then